Skip to content

Zit jij er aan te denken aan bootje varen Breda? Dan ben je bij Sloepverhuur Breda aan het juiste adres. Bij Sloepverhuur Breda huur je zelf een luxe sloep, waarbij je zelf mag varen!

Geniet van onze luxe sloepen voor zeven personen, elke sloep heeft een zonnedek om optimaal te genieten van het heerlijke weer dat ons te wachten staat en is van alle luxe voorzien!

Bepaal zelf hoe lang jullie willen varen, dit is al mogelijk vanaf 1 uur. Willen jullie genieten van de binnenstad en daarnaast ook nog een stukje verder de Singels over, kies dan voor 3 uur, of doe eens gek en vaar 5 uur! Omdat jullie zelf bepalen hoe lang jullie willen varen sluit Sloepverhuur Breda perfect aan op jullie wensen en kunnen jullie optimaal genieten van bootje varen in Breda.

Daarnaast vaar je onze luxe sloepen zelf, geniet van alle luxe en privacy aan boord van onze sloepen.

Door Corona leven we in een rare tijd, Sloepverhuur Breda zorgt graag voor een ontspannen tochtje door onze mooi stad Breda, Corona-proof. Even een middag, heerlijk in het zonnetje en met een pilsje in de hand, genieten van de mooie omgeving die Breda te bieden heeft.

Na een boottocht heb je weer volop de energie om er vol goede moed tegenaan te gaan!

Een sloep huren is al mogelijk vanaf 1 uur en dit kan uitgebreid worden tot 5 uur.
Onze luxe sloepen dienen zelf gevaren te worden, dit is geen hogere wiskunde en hier heb je geen vaarbewijs voor nodig.
Wij verwelkomen jullie bij onze opstapplaats, jullie krijgen hier uitleg en tips voor mooie routes, waarna jullie kunnen gaan genieten!
De opstapplaats bevindt zich bij Belcrum Beach Breda, dit is een hip stadsstrand. Hier lees je een leuke blog over wat daar allemaal te beleven valt, perfect om jullie tocht mee te beginnen of af te sluiten.

Zie jij jezelf en je vrienden al helemaal zitten met een drankje in de ene hand en een hapje in de andere hand, varend over de mooie Singels van Breda? Reserveer dan nu jullie eigen sloep, en maak deze dagdroom werkelijkheid!

Meer
blogs

Check beschikbaarheid

Vrijwel altijd reactie binnen 1 uur

Check beschikbaarheid

Laden...
Laden...