Skip to content

Bekijk hieronder onze vloot

Zonder schipper
Max 7 personen

Kruip zelf achter het roer van onze heerlijke comfortabele 7 persoons sloepjes. De boten zijn voorzien van een stuurwiel wat het sturen makkelijk maakt (géén vaarbewijs nodig). Met een tafeltje, opbergvakken en een lekkere kussenset is deze sloep helemaal klaar voor jouw ontspannende vaartje! Grote groep? Wij hebben 3 sloepjes dus je kunt altijd meerdere sloepjes tegelijkertijd huren!

Mét schipper
voor groot gezelschap

Geen zin om zelf te varen of zin in een goeie borrel? Laat je dan rondvaren op onze mooie authentieke reddingssloep door een van onze schippers. Voorzien van een muziekje en eventueel hapje/drankje vertoef je heerlijk op deze sloep. Helemaal op het zonnedek voorop heb je écht vakantiegevoel. Geschikt voor grote groepen! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Good to know!

✓ Kleine groep: vaar zelf met maximaal 6-7 personen per bootje. Neem het roer in eigen hand en verken de vaarkaart. Géén vaarbewijs nodig (enkel vaar-digheden). Borg: 150,-

✓ Grote groep: laat je rondvaren op onze ruime en luxe sloep. Eigen eten en drinken mee? Geen probleem! Lig languit op het zonnedek, feest op de muziek of geniet van de heerlijke rust!   

✓ Even overleggen of nog vragen? Wij denken graag met je mee!                📞 085-30 30 984

Onze arrangementen

Coming soon

Cadeaubon

Hét perfecte cadeau om zelf van mee te profiteren!

Geef iemand een paar heerlijke uurtjes plezier en ontspanning cadeau. Onze cadeaubon krijg je fysiek en gepersonaliseerd thuisgestuurd binnen 48h. 

Bestel een cadeaubon
En zet je geliefde in de zon!

Wat moet ik nog meer weten?

Op elke vraag een duidelijk antwoord!

plannen nog niet concreet?

LEUK IDEE? MAAR NOG EVEN OVERLEGGEN MET JE VRIENDEN?

.

In onze vloot
voor ieder een boot

Zelf varen
T/m 7 personen

Kruip zelf achter het roer van onze heerlijke comfortabele 7 persoons sloepjes. De boten zijn voorzien van een stuurwiel wat het sturen makkelijk maakt (géén vaarbewijs nodig). Met een tafeltje, opbergvakken en een lekkere kussenset is deze sloep helemaal klaar voor jouw ontspannende vaartje!

Grote groep? Wij hebben 3 sloepjes dus je kunt altijd meerdere sloepjes tegelijkertijd huren!

Varen mét schipper voor groot gezelschap

Geen zin om zelf te varen of zin in een goeie borrel? Laat je dan rondvaren op onze mooie authentieke reddingssloep door een van onze schippers. Voorzien van een muziekje, comfortabele kussenset en eventueel hapje/drankje vertoef je heerlijk op deze sloep. Helemaal op het zonnedek voorop heb je écht vakantiegevoel. Geschikt voor grote groepen!

 Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

varen in roosendaal

trossen los en geniet royaal

Cadeaubon

Hét perfecte cadeau om zelf van mee te profiteren!

Geef iemand een paar heerlijke uurtjes plezier en ontspanning cadeau. Onze cadeaubon krijg je fysiek en gepersonaliseerd thuisgestuurd binnen 48h. 

Bestel een cadeaubon
En zet je geliefde in de zon!

Plannen concreet?

Val niet buiten
de boot en reserveer direct!

Nog even overleggen?

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Check vast de beschikbaarheid!

Groep t/m 7 personen

In dit comfortabele 7 persoons bootje vaar je samen met jouw gezelschap over de prachtige wateren van Breda. De boot is voorzien van opbergvakken, tafeltje (optioneel), zonnedek (optioneel) & luxe zit en rugkussens. 

Verder zijn onze bootjes geschikt om te varen zonder vaarbewijs & zijn er diverse opties met betrekking tot eten en drinken. 

Groepen vanaf 7 personen

Kom je met een grote groep? Onze vloot bestaat uit 8 bootjes waardoor wij een maximum cappaciteit hebben van 56 personen. De bootjes zijn geschikt voor 7 personen hebben als belangrijke eigenschap dat ze erg stil zijn. Met een groep groter dan 7 personen, kiezen wij ervoor om jullie op 2 of meerdere bootjes te verdelen. De wateren in Breda zijn breed en bieden de optie om naast elkaar te varen. 

Check beschikbaarheid

Vrijwel altijd reactie binnen 1 uur

Check beschikbaarheid

Laden...
Laden...