Reviews

Wij zetten je graag in het zonnetje!
Jij blij: wij blij!

reviews.

Lees hier de ervaringen van de stuurlui die je voorgingen!

UITSTEKEND
11 recensies op
Patrick Uijtdewilligen
Patrick Uijtdewilligen
13/06/2022
Maartje van den Berg
Maartje van den Berg
11/06/2022
Was top, mooie boot, vriendelijk personeel en leuke omgeving!
Lees verder
Sanne Van Triest
Sanne Van Triest
11/06/2022
We hebben een super leuke middag gehad. Mooie omgeving en vriendelijk personeel👍😃
Lees verder
Johan van Tilburg
Johan van Tilburg
11/06/2022
Prima boot en service, en vooral een mooie omgeving ! Aanrader!
Lees verder
Claudia Sieben
Claudia Sieben
11/06/2022
Super leuk om te doen!! We troffen het ook nog met het weer. Gaan we zeker nog eens doen met de hele familie.
Lees verder
Cornelis konings
Cornelis konings
23/05/2022
Boot gehuurd bij Sloepverhuur Roosendaal.Wat een leuke ervaring!!!! Een echte aanrader om eens een paar uurtjes rustig rond te varen en het landschap van een andere kant te zien. De bootjes zijn keurig netjes en technisch in perfecte staat. Het besturen is eenvoudig dus iedereen kan ermee overweg. Tot de volgende keer !!!!!
Lees verder
P Bos
P Bos
17/05/2022
Afgelopen zondag heerlijk gevaren in Roosendaal. Heel erg leuk om de haven en het landschap op deze manier te bekijken. Grote waardering voor deze vriendelijke jongens die dit mogelijk maken. Dus wil je een keertje wat anders doen, huur hier een leuk sloepje en trek er op uit! Een aanrader.
Lees verder
Baris K
Baris K
15/05/2022
Toffe gelegenheid voor jong en oud nieuw in roosendaal mooie vaartocht zie je wat van de natuur top gelegenheid
Lees verder
anton raats
anton raats
15/05/2022
L. Nijman
L. Nijman
14/05/2022
Leuke sloepjes! Echt eens leuk om Roosendaal te zien vanuit het water. Aardige jonge mannen die dit organiseren.
Lees verder

Plannen concreet?

Nog even overleggen?

Val niet buiten de boot en reserveer meteen!

.

Check vast de beschikbaarheid en wacht de weersvoorspellingen af!

Lees hier de ervaringen van stuurlui die je voor gingen!

Plannen concreet?

Val niet buiten
de boot en reserveer direct!

Nog even overleggen?

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Check vast de beschikbaarheid!