Reviews

Wij zetten je graag in het zonnetje!
Jij blij: wij blij!

reviews.

Lees hier de ervaringen van de stuurlui die je voorgingen!

UITSTEKEND
63 recensies op
W P
W P
17/07/2023
xana
xana
15/07/2023
Was een hele leuke eerste ervaring! Klein minpuntje was dat we het niet direct vonden. Toen we toekwamen werden we hartelijk ontvangen en kregen we alle nodige uitleg over de werking van de sloep. Ook achteraf kregen we een goed ontvangst. Een super leuke activiteit om met zowel met 2 als met een hele groep te doen!
Joy
Joy
05/07/2023
esther roks
esther roks
03/07/2023
Super leuke ervaring gehad! Leuke schipper(Gijs),mooie nette boot! Iedereen was zeer enthousiast! Het was echt een feestje. Ook fijn dat je zelf je eten en drinken mee mag nemen op de boot.
Marianne Poelman
Marianne Poelman
01/07/2023
Het was moeilijk te vinden omdat het niet zichtbaar is. Er is alleen verderop een keet. We zagen de bootjes liggen in het water en daardoor hadden we een vermoeden. Verder zijn we heel vriendelijk ontvangen, de bootjes zijn comfortabel, er liggen kussens en het is makkelijk te besturen, uitleg is duidelijk. De omgeving is eerst industrieel en wat verderop is het groen. Wel wat saai, maar heel relaxed. Je vaart gewoon rechtdoor en op den duur heb je een optie om links af te slaan, verder is er weinig spannends. Er is één punt waar je aan zou kunnen leggen om wat te gaan drinken, maar bij ons was er net een bruiloft. Kortom, heel relaxed, fijne bootjes, maar tikje saai.
Daisy Kuijs
Daisy Kuijs
27/06/2023
Hele fijne communicatie. Goede service, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ochtend gehad. Zeker leuk om een keer te doen!
Tristan van Dorst
Tristan van Dorst
26/06/2023
Echt een aanrader en wat een service!
M. A - T
M. A - T
14/06/2023
Zeer vriendelijk verwelkomd. Een fijne vaarervaring. Rustig wezen varen en nu en dan even dobberen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marc van Gastel
Marc van Gastel
12/06/2023
Leuk tochtje gevaren naar Gastelsveer, daar een half uurtje gezeten en weer terug. Erg leuk en relaxed, zeker bij mooi weer is het top. Prima en nette sloep, en makkelijk geregeld. Binnenkort weer!
Frank Duursma
Frank Duursma
05/06/2023
Een super leuk uitje met de familie gehad. Als je een leuk idee wilt hebben ,is dit echt een aanrader. Ook de ontvangst en uitleg was heel goed. En met een zonnetje erbij is dit een topper

Plannen concreet?

Nog even overleggen?

Val niet buiten de boot en reserveer meteen!

.

Check vast de beschikbaarheid en wacht de weersvoorspellingen af!

Lees hier de ervaringen van stuurlui die je voor gingen!

Plannen concreet?

Val niet buiten
de boot en reserveer direct!

Nog even overleggen?

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Check vast de beschikbaarheid!