Skip to content

Bootje huren Roosendaal

Onze prijzen

✓ Vaar zelf tot 7 personen ✓ Vaar met schipper voor grote groepen 

Steenbergse vliet natuur

Moet ik reserveren?

Zeker! Wij zijn net gestart en hebben slechts 3 bootjes waarin je zelf kunt varen en één grote sloep voor tochten met schipper. Binnenkort een uitje maar zijn de plannen nog niet concreet? Check dan vast de beschikbaarheid! Plannen al wel afgestemd? Vis niet achter het net en reserveer direct!

Slecht weer op komst

Helaas mislukt onze zonnedans nog wel eens en hebben we zo nu en dan ook slecht weer. Daarom kun je bij ons altijd kosteloos wijzigen én hebben wij een transparant annuleringsbeleid. Twijfel je over de voorspellingen? Neem even contact op en dan denken we graag mee!

Prijzen varen met schipper

Grote groep?
Van harte welkom!

Binnenkort een bedrijfsuitje, familiefeest of gezellige borrel op de planning? Wij verzorgen deze graag! In gezelschappen tot 21 personen kun je zelf komen varen. Wil je liever een schipper aan boord dan ontvangen we je graag op onze ruime reddingssloep mét zonnedek. Wij denken graag mee in de planning, wensen en kosten! Bel ons even op of stuur een mailtje om samen te overleggen. Hopelijk tot snel!

Onze arrangementen

Coming Soon!

Cadeaubon

Wij denken overal aan

Zodat jij lekker onbezorgd kan komen genieten!

Plannen concreet?

Nog even overleggen?

Val niet buiten de boot en reserveer meteen!

.

Check vast de beschikbaarheid en wacht de weersvoorspellingen af!

BEKIJK HIERONDER de OPTIES EN PRIJZEN

informatie bij de verhuur

In een dagdeel dobber je rustig de groene Roosendaalse vliet af en verken je een groot deel van de prachtige Steenbergse vliet. Tussendoor even stoppen? Dat kan bij Gastel Sfeer.

Inclusief vaarkaart, brandstof en eventueel zwemvesten
✓ Géén vaarbewijs nodig

ℹ️ De borg bedraagt bij ons 150,- per sloepje. Minimale leeftijd: 21

Varen met schipper

2 uur varen - € 220,-

3 uur varen - € 300,-

+30 min - € 40,-

Laat jezelf en je vrienden, familie of collega’s heerlijk rondvaren op onze prachtige reddingssloep. Voorzien van comfort, een gezellige schipper en muziek. Eigen eten en drinken mee? Geen probleem!

Inclusief schipper, brandstof en eventuele zwemvesten.

✓ Aan boord: muziek, comfortabele kussens én een heerlijk zonnedek!

ℹ️ De sloep is geschikt voor grote groepen. Vraag naar de mogelijkheden!

Arrangementen

COMING SOON

*Graag zelf een lekker hapje of drankje meenemen? Geen probleem!

reviews.

UITSTEKEND
63 recensies op
W P
W P
17/07/2023
xana
xana
15/07/2023
Was een hele leuke eerste ervaring! Klein minpuntje was dat we het niet direct vonden. Toen we toekwamen werden we hartelijk ontvangen en kregen we alle nodige uitleg over de werking van de sloep. Ook achteraf kregen we een goed ontvangst. Een super leuke activiteit om met zowel met 2 als met een hele groep te doen!
Joy
Joy
05/07/2023
esther roks
esther roks
03/07/2023
Super leuke ervaring gehad! Leuke schipper(Gijs),mooie nette boot! Iedereen was zeer enthousiast! Het was echt een feestje. Ook fijn dat je zelf je eten en drinken mee mag nemen op de boot.
Marianne Poelman
Marianne Poelman
01/07/2023
Het was moeilijk te vinden omdat het niet zichtbaar is. Er is alleen verderop een keet. We zagen de bootjes liggen in het water en daardoor hadden we een vermoeden. Verder zijn we heel vriendelijk ontvangen, de bootjes zijn comfortabel, er liggen kussens en het is makkelijk te besturen, uitleg is duidelijk. De omgeving is eerst industrieel en wat verderop is het groen. Wel wat saai, maar heel relaxed. Je vaart gewoon rechtdoor en op den duur heb je een optie om links af te slaan, verder is er weinig spannends. Er is één punt waar je aan zou kunnen leggen om wat te gaan drinken, maar bij ons was er net een bruiloft. Kortom, heel relaxed, fijne bootjes, maar tikje saai.
Daisy Kuijs
Daisy Kuijs
27/06/2023
Hele fijne communicatie. Goede service, vriendelijke mensen en een onwijs leuke ochtend gehad. Zeker leuk om een keer te doen!
Tristan van Dorst
Tristan van Dorst
26/06/2023
Echt een aanrader en wat een service!
M. A - T
M. A - T
14/06/2023
Zeer vriendelijk verwelkomd. Een fijne vaarervaring. Rustig wezen varen en nu en dan even dobberen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Marc van Gastel
Marc van Gastel
12/06/2023
Leuk tochtje gevaren naar Gastelsveer, daar een half uurtje gezeten en weer terug. Erg leuk en relaxed, zeker bij mooi weer is het top. Prima en nette sloep, en makkelijk geregeld. Binnenkort weer!
Frank Duursma
Frank Duursma
05/06/2023
Een super leuk uitje met de familie gehad. Als je een leuk idee wilt hebben ,is dit echt een aanrader. Ook de ontvangst en uitleg was heel goed. En met een zonnetje erbij is dit een topper

Cadeaubon

COMING SOON

Plannen concreet?

Val niet buiten
de boot en reserveer direct!

Nog even overleggen?

Nog plannen maken of het weer afwachten?
Check vast de beschikbaarheid!

Check beschikbaarheid

Vrijwel altijd reactie binnen 1 uur

Check beschikbaarheid

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin